Belastingen en binaire opties

Belastingen en binaire opties een moeilijk onderwerp

Een groeiend aantal beleggers heeft een passie voor handel in binaire opties. Een reden zou zijn dat zeer hoge winsten kunnen worden bereikt in een korte tijd. Maar waar de winsten zijn gemaakt, de IRS is meestal niet ver weg. Geen wonder dat meer en meer klanten vragen, hoe die winsten worden belast en welke verplichtingen voor u als belegger. Niet om het antwoord op deze vraag is zo eenvoudig, zlefs als uw bijvoobeeld bij deze broker handelt .

Aangezien de binaire opties hebben inderdaad een zeer lange geschiedenis, maar voor de particuliere investeerders slechts voor een relatief korte tijd kunnen worden gebruikt. Dit is ook een reden waarom de rechtspositie in verband met de belasting van winsten uit de handel in binaire opties niet geheel duidelijk is. Wij willen ons nog met te gaan over dit boeiende onderwerp en geef ze een overzicht hoe de juridische situatie kan worden geïnterpreteerd.

Een speciale heffing op binaire opties is niet bekend. Niettemin, belastingen ontstaan op het gebied van handel met effecten op hun winsten. Dus is het duidelijk, dat de winsten uit de handel kunnen worden behandeld met binaire opties dan “Return on investment”. Ze waren dus aan belasting onderworpen. De berekening is relatief eenvoudig met de introductie van de vlaktaks. Ongeacht op welk niveau, winst gedaald.

Deze zijn met een roerende voorheffing van 25% + 5,5% solidariteit toeslag neemt. Over het algemeen verwijderd 26.375% tot de Duitse fiscale autoriteiten moeten zo. De aan toonaangevende vlaktaks wordt beheerst door de zogenaamde “goedkoop Translator beginsel”. Uw persoonlijke belastingtarief minder dan 25%, zal dit voor de berekening worden gebruikt.

Het krediet van de spaarders van 801 euro gespaard in ieder geval van de belastingen. Voor echtparen, kan zelfs de Spaarder belastingkrediet van 1.602 euro worden geëist. Dus 801 EUR voor elke partner. Verliezen kunnen worden gecompenseerd met winst, zodat alleen de nettowinst moet worden belast.

Heeft u al uw bestelling van de vrijstelling voor 2016?

Dus als je wilt ervaring geen onaangename verrassingen en wilt meerdere honderden of zelfs duizenden euro’s betalen, moeten serieus nemen de kwestie van de belastingen. Maar hoe kan ik mijn belastingen betalen?

Uw makelaar is gevestigd in Duitsland, zij kunnen hier achterover leunen en ontspannen. Uw makelaar of uw bank zal onmiddellijk rekenmachineweigeren de belasting over de opgebouwde winsten, en betalen aan de belastingdienst. Een gevaar dat geen belastingen worden betaald, is dus ongegrond. Heb je reeds op uw bestelling van de vrijstelling voor 2016, winsten over 801 euro (in het geval van echtparen ongeveer 1.602 euro) zijn alleen belast en ingehouden.

Omdat ze kunnen verliezen met winsten echter gecompenseerd, ze zijn must opnieuw opgeven uw winst aan het einde van het jaar in de aangifte inkomstenbelasting wanneer de Kaap, aanspraak op om het even welk opgelopen verliezen en terug naar de reeds betaalde belastingen ontvangen.

Als uw makelaar in het buitenland

De situatie ziet er enigszins anders, voor als uw binaire opties-makelaars gevestigd in het buitenland. Hier geen belastingen worden afgetrokken van de winst of verdwenen. In het lopende begrotingsjaar, noch het einde van het jaar. Ze worden uitbetaald rechtstreeks en in volle hoogte op hen. Vrijstelling orders worden niet aanvaard door deze banken.

De verplichting tot aanduiding van deze winst is alleen in uw handen.

U moet de winst aan het einde van het kalenderjaar in de belastingaangifte opgeven. Denkt uw goed over deze informatie naar.

Comments are closed.